Logistic Coordinator

På Nordlo arbetar människor som är roliga, kompetenta och engagerade. Vi har höga ambitioner att nå den absoluta toppen av IT-leverantörer och hoppas att du vill vara med på resan!

Vi vill skapa förutsättningar för att varje medarbetare ska utvecklas och nå sin fulla potential, både som människa och inom tekniken. Vi har valt att fokusera på det vi anser är viktigt, att arbeta tillsammans, agera med hjärtat och skapa affärsvärde. Kund och medarbetare delar alltid första plats. Vi tror på delaktighet, kreativitet och engagemang före fina titlar och en fyrkantig struktur.

På Nordlo arbetar människor som är roliga, kompetenta och engagerade. Vi har höga ambitioner att nå den absoluta toppen av IT-leverantörer och hoppas att du vill vara med på resan!

Nordlo har cirka 740 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge, varav 55 anställda på kontoren i Lycksele och Umeå. Ett av våra datacenter finns i närheten vilket är klassat som ett av Europas säkraste.

Din tjänst
Vi erbjuder dig att arbeta i vårt Shared Services team där vi tillsammans utgör en stödresurs för hela vår verksamhet (både externt med våra kunder och internt) med allt från ekonomi, marknad, inköp, logistik och administration.

Du kommer att vara teamets representant på vårt kontor i Umeå då resten av teamet finns stationerade i Lycksele.

Som Logistic Coordinator jobbar du med inköp/beställningar, logistik och administration. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår beställningar av varor och licenser från våra utvalda leverantörer, orderbevakning, leveranser, lagerhantering, godsmottagning samt övriga förekommande administrativa uppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Ansvara för inköp av hårdvara, licenser, orderbevakning, inleverans och utleverans till/från vårt lager i Umeå.
  • Ansvara för en hållbar leverans såsom minska antal transportled och kravställa leverantörens produktion. Samt ansvara för hela livscykeln med restvärde, återbruk och återvinning.
  • Jobba för en effektiv lagerhållning med rätt nivåer av standardprodukter. Målsättning att flytta produkterna så nära kunden som möjligt.
  • Stötta övriga team på Nordlo inom området
  • Driva leverantörsarbetet inom ramen för vår process för Supplier management tillsammans med övriga i teamet.
  • Vara behjälplig med de arbetsuppgifter som är lämpliga att utföra som posthantering och andra kontorssysslor på uppdrag av kontorsansvarig.

Du är
Vi söker dig som har en förmåga att bygga långsiktiga relationer med leverantörer och kunder och förmågan att alltid sätta kunden i fokus. Du är en god lagspelare då gott samarbete krävs med samtliga affärsområden inom Nordlo.

Du brinner för att stötta kollegorna och hjälpa våra kunder på ett föredömligt sätt. Du är strukturerad och noggrann och kan samarbeta lika bra i team som du klarar av självständigt arbete. Vi ser att du har en god känsla för både service och kvalité samt innehar en teknisk förståelse och ett intresse för teknik. För att trivas i rollen har du ett högt eget driv och trivs att jobba i verksamheter som ständigt förändras. Du har en vilja att utvecklas och ser utmaningar som möjligheter. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska.

Erfarenhet inom liknande roll är meriterande men det är inget krav.

Villkor
Dina arbetstider innefattar normalt dagtid. Vi har flexibel arbetstid.

Anställningsform: Vikariat på heltid i 1,5 år, stor möjlighet till förlängning. Nordlo tillämpar normalt provanställning.

Förmåner: Vi har bra förmåner – fråga oss när vi träffas.

Plats: Umeå

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Läs mer och ansök här

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok