Projektledare

Vill du arbeta som ledare på ett kul och utvecklande företag med höga ambitioner som alltid har kunden i fokus? Då är du den vi söker!

Om tjänsten

Som Projektledare hos oss förväntas du kunna leda ett eller flera projektteam där ni tillsammans utvecklar lösningar med och för våra kunder genom beställda konsultuppdrag. Det handlar om allt från att leda miljonprojekt med större förändringar av våra kunders IT-miljöer till mindre förändringsprojekt. Därför blir du en nyckelperson mellan oss och kunden, tar övergripande ansvar för förändringen och leder ditt team i det dagliga arbetet.

Du är bekväm att leda både traditionella projekt men även använda agila arbetssätt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder. Du ansvarar för att driva projekten från start till slut och följer upp projekten avseende tid, kostnad och uppnått resultat.

För att nå god lönsamhet krävs det att du är mån om kunderna och verkligen lyssnar in och kan samla för att guida till rätt lösning tillsammans med ditt team. Hos oss är vi mycket måna om att ha en god relation samt skapa värde åt våra kunder.

Du ska aktivt bygga ett nätverk med förtroendefulla relationer till underentreprenörer, leverantörer och kunder. Som projektledare arbetar du även indirekt med att identifiera försäljningsmöjligheter genom att underhålla och utveckla relationerna i ditt nätverk.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är modig, lyhörd och förstår att du ansvarar för att skapa ett gott samarbetsklimat i ditt team. Du har förmåga att leda ett eller flera projekt samtidigt beroende på storlek och uppdrag på ett strukturerat och noggrant sätt enligt Nordlos processer för projektstyrning

Du kommer att ges mycket eget ansvar och drivs därför av att anta nya utmaningar och framförallt leda ditt projektteam att uppnå leveranser med hög precision och kvalité utifrån våra kunders beställningar.

Vi vill att du drivs av att se förbättringar i ditt vardagsarbete. Du är bra på att samarbeta, är flexibel, stresstålig och har förmågan att se helhetsperspektiv. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Det är meriterande ifall du har..

  •  Jobbat med projektledning inom konsultverksamheter och ansvarat för konsultteam
  •  Erfarenhet av att implementera moderna tekniker och cloud-tjänster
  •  Erfarenhet av att arbeta med olika projektmetodiker (traditionellt och agilt)
  •  Kunskaper inom ITIL, ISO 20000 eller ISO 27000

Anställning

Dina arbetstider innefattar dagtid med förtroendetid.
Anställningsform: Heltid - Stor möjlighet till individuell anpassning. Nordlo tillämpar normalt provanställning.
Lön: Månadslön, Individuell lönesättning
Förmåner: Vi har bra förmåner – fråga oss när vi träffas
Tillträde: Rekrytering sker löpande, ansök snarast. Tillträde enligt överenskommelse.

Plats: Umeå eller Lycksele

Ansökan

För mer information och ansökan, besök nordlo.varbi.com

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok