Acon blir Nordlo

Nytt namn - samma engagerade personer

Vi är Nordlo

Det är en stor dag för oss men för dig som kund märker du kanske inte så stor skillnad. Allt kommer att vara ungefär som vanligt - vi är fortfarande samma engagerade personer som brinner för att hjälpa dig med IT-driftslösningar.

 

Du kan förvänta dig en digitaliseringspartner i framkant med stor förståelse för din verksamhet och dina behov. Precis som tidigare alltså, men med större styrka och möjligheter i ryggen.

Välkommen till Nordlo

nordlo.com/kontor/lycksele

 

Läs pressmeddelandet om förvärvet.

Kontaktuppgifter  

Våra telefonnummer förblir oförändrade och du når vår Servicedesk som vanligt på nummer +46 950- 277 40Nya mailadressen till servicedesk är servicedesk.elevate@nordlo.com men det är såklart ingen fara om du råkar maila till vår gamla adress, vi svarar som vanligt och ser till att du får bästa möjliga stöd och hjälp för att lösa ditt problem.  

Din personliga IT-partner

Med stort personligt engagemang skapar vi innovativa IT-lösningar till fast pris för företag med högt ställda IT-krav i Norden. Bergsäker IT till fast pris är vårt kundlöfte.

 

Vi är ärliga - ibland så att vi kan upplevas jobbiga. Men i slutändan är alla nöjda med att vi alltid ställer oss frågan om leveransen lever upp till vår mission att leverera rätt IT till maximalt värde. Vårt personliga engagemang med fokus på att bygga starka och nära relationer ger oss en stor förståelse för dina behov och din verksamhet. Vi hjälper dig i din digitala resa och ser till att du stå redo inför framtidens utmaningar.

Vårt erbjudande

Vi skapar långsiktiga strategier så att du kan lägga fullt fokus på din kärnverksamhet, det du verkligen brinner för. Du får högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet och tack vara vårt fastpris kan du enkelt hålla koll på dina kostnader.

 •  Med AconWay får du en komplett IT-avdelning med skräddarsydda driftslösningar anpassade utifrån era behov.
 •  Säkra driftstjänster för ditt datacenter, virtualisering, en dedikerad servermiljö eller Colocation.
 •  Trygga molntjänster från Berget med inbyggd regelefterlevnad.
 •  Projektledning, konsultstöd och integrationer med lösningar som är skräddarsydda för din verksamhet.
 •  Bredband och nätverk för en pålitlig kommunikation med högsta möjliga tillgänglighet och kapacitet.
 •  Hårdvara till våra avtalskunder med allt från datorer, skrivare, accesspunkter till kassasystem och mycket mer. 

Jobba hos oss

På Acon arbetar människor som är kompetenta och engagerade. Hos oss vill alla nå den absoluta toppen. Vi utvecklar våra medarbetare till Aconauter genom att bejaka deras egna inneboende drivkrafter. En Aconaut är en person som löser uppgiften på bästa möjliga sätt utifrån rådande omständigheter med acceptans och godkännande från alla parter.

Andra kännetecken:

 •  Engagerad
 •  Prestigelös
 •  Modig
 •  Jordnära
 •  Rolig
 •  Kreativ

Det finns inget program, ingen kurs eller tentamen för att bli en fullfjädrad Aconaut. Däremot en transparent organisation med ägare och ledning som har ett uttalat mål: att vara branschens attraktivaste arbetsplats.

Eller som vi kallar det: värdens bästa arbetsplats (VBA).

Expedition Acon
För att hålla koll på den snabba utvecklingen på marknaden jobbar vi med ett antal fokusområden som vi kontinuerligt bevakar och analyserar. Detta sker under namnet Expedition Acon. Utvalda Aconauter får möjlighet att fördjupa sig inom de olika fokusområden.

Våra drivkrafter
Vi drivs av ett ”mästerskapstänk” där vi ständigt vill utvecklas – både inom tekniken och som människor. På det sättet kan vi hela tiden bli bättre på att skapa värden hos våra kunder.

Att kunna påverka vad som ska göras, hur det ska utföras, med vem och när ger oss möjlighet till självstyre i vårt arbete. Detta sammantaget ger oss alla mening i våra arbetsliv. Vi känner att vi är en del av något större, att vi tillhör och tjänar ett högre syfte än vårt eget.

Vi vill att varje individ ska få möjlighet till sitt mästerskap och utvecklas till ännu bättre Acounauter. 

Följ med på vår resa och skicka in en spontanansökan eller kolla in våra lediga tjänster.

 

Karriär på Acon

Hållbarhet

I en allt mer digitaliserad värld är det viktigt för oss att vara drivande i branschen och ta vårt fulla ansvar för att bidra till ett hållbart samhälle.

En hållbar framtid för oss på Acon handlar om att skapa en helhet. En av grundstenarna är såklart vårt klimatsmarta datacenter men det sträcker sig också till vårt sätt att vara, agera och tänka till val av samarbetspartners och i slutändan de produkter och tjänster vi levererar.

 

 

Hållbart samhälle

Fakta om Acon

Startår: 2001

Antal medarbetare: 55

Kontor: Lycksele och Umeå

Omsättning 88 miljoner SEK år 2019

 

Milstolpar

Acon bildas 2001 av Andreas Olofsson och bygger några år senare sitt första datacenter. 2011 lanseras AconWay - IT-drift till fast pris och kort därefter etablerar Acon kontor i Umeå. 

2019 certifieras Acon enligt ISO 27001 inom informationssäkerhet. 2021 förvärvas Acon av Nordlo och blir en del av Nordlo-koncernen.

 

Utmärkelser vi är extra stolta över: Superföretag 2016, 2017 & 2018

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok