Colocation

Inplacering av era servrar i vårt säkra datacenter där vi ansvarar för skalskydd, el, kyla och anslutning till internet.

Säker serverdrift med full kontroll

Med Colocation tar vi det fysiska ansvaret för skalskydd, elförsörjning, kyla och anslutning till internet. Allt du behöver göra är att förse oss med dina servrar. 

Tillgängligheten är maximal, vilket förstås betyder stor trygghet för dig som kund. Dessutom har vi fastpris så att det blir enkelt att budgetera – inga överraskningar. Att vi redan har tagit investeringen i ett säkert datacenter, betyder att din instegskostnad blir låg. Kort sagt: Med Colocation säkrar du tillgängligheten och den fysiska driften av er egen hårdvara och ändå ha full kontroll.

Därför Colocation

  •  Toppmodernt datacenter med hög utvecklad infrastruktur
  •  Automatisk felsökning och felavhjälpning påbörjas omgående
  •  Specialistkompetens inom alla IT-områden av våra experter
  •  Full tillgång till din server/servrar genom fjärruppkoppling
  •  Hög tillgänglighet med möjlighet till support 24/7/365

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok