Dedikerad Server

Din egna servermiljö med garanterad kapacitet och prestanda

Kostnadseffektivt när serverbehovet är stort

Med en Dedikerad Server får du maximal kapacitet och snabb läsning från disk - allt som behövs för att hantera dina mest resurskrävande applikationer och program. 

När du väljer Dedikerad Server skräddarsyr vi den helt enligt dina behov och önskemål vilket gör att vi kan uppfylla dina krav på prestanda, tillgänglighet och kontroll. Du har själv möjlighet att använda alla tillgängliga resurser på den Dedikerade Servern vilket ofta kan vara nödvändigt för vissa affärskritiska operationer.

Du undviker kapitalbindning i serverhårdvara och behöver inte längre fundera på drift, underhåll eller reinvestering av teknisk utrustning – det ansvarar vi för. Dessutom garanterar vi en mycket kompetent hårdvarusupport.

Leveransen sker från vårt datacenter med redundant infrastruktur och extremt hög driftsäkerhet. Användning och funktionalitet fungerar på samma sätt som om det vore en egen serverhårdvara på plats hos er.

Du kan felanmäla tjänsten eller få stöd från våra tekniska specialister dygnet runt. 

Därför Dedikerad Server

  •  Skräddarsydd enligt dina behov
  •  Kostnadseffektiv vid stort serverbehov
  •  Extremt driftsäkert datacenter
  •  Full tillgång till servern
  •  Fullgod hårdvarusupport
  •  Högkvalitativ support via telefon och e-post

Så funkar det

Tjänsten Dedikerad server inleds alltid med att vi går igenom behovsbilden tillsammans med Er som kund och era applikationsleverantörer.

Lösningen kan vara allt från enstaka servrar till en komplett plattform med lagringssystem och multipla servrar i kluster. Serverspecifikationen skräddarsys för att passa så bra som möjligt till behoven men i grunden är det Dell PowerEdge och Intel-processorer.

Nätverket kan också byggas dedikerat vid behov, annars är vår delade nätverksinfrastruktur baserad på switchar i Dell S-serien med redundans och 10Gbps. Access till lösningen kan fås på olika sätt, exempelvis IPsec site-to-site VPN, SSL VPN eller publik access med portöppningar. Vi använder Cisco ASA-brandväggar som både finns dedikerad och delad.

Skulle det bli fel på någon hårdvara, har vi med hjälp av Dell ProSupport möjlighet till Dell-tekniker och reservdelar på plats inom 4 timmar. Vi strävar dock alltid att ha redundanta lösningar så hårdvarufel inte ska påverka driften på något sätt.

Hårdvaran placeras i Acon:s datacenter där kommunikation, strömförsörjning och kyla är redundant.

Kontakt

Vill du veta mer om Dedikerad Server, tveka inte att kontakta oss!

Telefon: 0950-277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok