Telia Datanet

Säker och snabb kommunikationstjänst som länkar samman alla era kontor och produktionsenheter.

Som strategisk partner till Telia kan Acon erbjuda Telia Datanet som samman företagets alla kontor i en enda flexibel lösning och täcker alla era kommunikationsbehov.

Med Telia Datanet ingår ett mycket tillgängligt nät som håller hög kvalitet. Tjänsten är byggd för att kunna skapa säkra anslutningar. Samarbeta med kollegor utspridda på olika kontor eller medarbetare som jobbar hemifrån. Ni har full tillgång till alla system, oberoende av enhet eller var i världen ni befinner er

Med aktiv övervakning, åtgärder av felärenden och support dygnet runt, 365 dagar om året, garanteras hög tillgänglighet. Telia har lång erfarenhet och hög kompetens inom datakommunikation och kundlösningar.

Tjänsten anpassas alltid utifrån dina specifika krav på säkerhet och kapacitet – med leverans både över fiber och koppar.

 

Kontakta våra experter

Vi hjäper dig att hitta den bästa IT-lösningen fö ditt företag. Hör av dig så berättar vi mer.

Telefon: 0950-277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok