Karriär hos oss

Vi fortsätter att växa och behöver fler kompetenta nyckelpersoner som har ett starkt driv och ett intresse för teknik och kundrelationer.

En Aconaut beskriver den typ av människa och medarbetare som vi strävar efter att vara; engagerad, prestigelös, kreativ och rolig

På Acon arbetar människor som är kompetenta och engagerade. Hos oss vill alla nå den absoluta toppen.Vi utvecklar våra medarbetare till Aconauter genom att bejaka deras egna inneboende drivkrafter. En Aconaut är en person som löser uppgiften på bästa möjliga sätt utifrån rådande omständigheter med acceptans och godkännande från alla parter.

Det finns inget program, ingen kurs eller tentamen för att bli en fullfjädrad Aconaut. Däremot en transparent organisation med ägare och ledning som har ett uttalat mål: att vara branschens attraktivaste arbetsplats. Eller som vi kallar det: värdens bästa arbetsplats (VBA).

Vill du följa med på vår resa och arbeta med den senaste tekniken? Då är det dags att ta kontakt med oss. 

Soulution Engineer

Vi fortsätter att växa och söker nu en ansvarstagande Solution Engineer som trivs att jobba i team, som vill driva egna uppdrag och hela tiden förbättra våra kunders lösningar.

Läs mer

Technical Account Manager

Vi fortsätter att växa och söker nu en erfaren Technical Account Manager som stöttar våra större kunder i deras ambitioner och resa framåt.

Läs mer

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok