Infrastruktur och Drift

Säkra driftstjänster och lösningar för ditt datacenter.

Tillgänglighet och säkerhet

I en snabbt föränderlig värld hjälper vi dig med en IT-infrastruktur som både håller över tid och lätt skalar upp eller ned vid behov. Du betalar bara för det du använder och vi ser till att du får ut maximalt värde av din infrastruktur och drift.

 

Genom att kombinera innovativa lösningar, väl beprövade processer med lång erfarenhet och kompetens säkerställer vi en fortsatt utveckling av din IT-miljö och tar et helhetsansvar för drift och underhåll, dygnet runt.

 

Vi jobbar alltid nära dig och skräddarsyr våra lösningar utifrån dina behov och levererar våra tjänster från Berget – säkert, tryggt och utan dolda avgifter. Du betalar ett fast pris varje månad, enkelt att budgetera och vi tar det fysiska ansvaret för skalskydd, elförsörjning, kyla och anslutning till internet. Du får alltid full tillgänglighet och kontroll med snabba svarstider och våra erfarna experter finns alltid tillgängliga som ett stöd för dig i din digitala resa.

Vårt erbjudande inom infrastruktur och drift

Dedikerad Server
Din egna servermiljö med garanterad kapacitet och prestanda
Colocation
Inplacering av era servrar i vårt säkra datacenter där vi ansvarar för skalskydd, el, kyla och anslutning till internet.
Telia Datanet
Säker och snabb kommunikationstjänst som länkar samman alla era kontor och produktionsenheter.

Kontakta oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din IT. Hör av dig så berättar vi mer.

Telefon: 0950-277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok