Systemutveckling och Projektledning

Skräddarsydda lösningar och metoder för din verksamhets utveckling.

Förändringsprojekt och digital transformation

Innovation och digital transformation skapar nya möjligheter för dig och din verksamhet. Vi hjälper dig på vägen, säkerställer att ni använder effektiva arbetsmetoder för att uppnå era affärsmål. Genom att skapa förståelse för dina behov kan vi med vår långa erfarenhet och kompetens föreslå rätt lösningar och skapa framgångsrika förändringsprojekt och systemlösningar tillsammans.

 

Vi designar lösningar för en snabbt föränderlig värld och jobbar hela tiden i tät dialog med dig som kund allt för att säkerställa funktionalitet och möjliggöra snabb implementering. Vårt fokus är att optimera era processer, skräddarsytt, flexibelt med målsättning att ni ska nå ökad konkurrenskraft med rätt IT.

 

Vi gillar förändring och har lång erfarenhet av förändringsledning och projektledning inom olika branscher och segment men oavsett hur ditt företag eller dina behov ser ut så är vår främsta uppgift att vara ett stöd i vardagen för dig. Du får tillgång till Projektledare, tekniker och konsulter med lång erfarenhet inom både traditionell och agil projektledning som hjälper dig ta et helhetsgrepp i din digitala transformation.

Så funkar det

För oss handlar konsultation om kunskap och förståelse för dina behov. När vi hjälper dig i ditt förändringsarbete börjar vi med en behovsanalys och utreder följande:

  •  Vem har initierat förändringen?
  •  Vad är syften med förändringen?
  •  Vad skall förändringen leda till?
  •  Vilka risker finns med förändringen?
  •  Vilka resurser behövs för att genomföra förändringen?
  •  Vem skall genomföra förändringen?
  •  Vad påverkas genom förändringen?

När vi har identifierat dina digitala mål, både kort- och långsiktiga börjar förändringsprocessen där vi gärna utmanar invanda mönster och rutiner för att skapa ett så stort värde för dig och din verksamhet som möjligt. Förändring ska leda till förbättring och många gånger börjar vi småskaligt för att sedan skala upp när du börjar se resultaten av förändringen. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din IT. Hör av dig så berättar vi mer.

Telefon: 0950 277 50
E-post: sales@acon.se

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok