Informationssäkerhet

Framtidssäkra lösningar för dig med högt ställda krav inom cyber- och informationssäkerhet.

En trygg partner

Att ha full kontroll på företagets information har blivit allt viktigare. Att information försvinner eller på annat vis skadas eller stjäls kan få allvarliga konsekvenser för dig och din verksamhet.

 

Vi kan hjälpa dig och vara din trygga partner inom säkerhet genom att identifiera risknivåer och stötta dig och ditt företag i att fatta rätt beslut för att säkra upp er information - så att ni slipper långa och omfattande driftsstopp.

 

Vi arbetar processdrivet för att implementera säkerheten och medvetenheten inom hela organisationen och erbjuder noggrant utvalda lösningar som skräddarsys utifrån ert behov.

Vi är certifierade enligt ISO 27001 inom informationssäkerhet

ISO/IEC 27001 är en erkänd standard för informationssäkerhet framtagen av den internationella standardiseringsorganisationen ISO. Den är framtagen av experter inom området och ämnar stärka ett företags arbete med informationssäkerhet. För att en organisation ska få ett ISO 27001 certifikat krävs det att organisationen har ett ledningssystem som uppfyller kraven i den standard som ska tillämpas, systemet ska vara en naturlig del av organisationens dagliga verksamhet och underhållas löpande, samt att verksamheten blir granskade mot kraven av ett ackrediterat certifieringsorgan. 

 

Certifieringen innebär att vi har ett strukturerat sätt att arbeta med säkerhet och det är en grund vi gärna delar med oss av till våra kunder. Det innebär en kvalitetsstämpel som ger dig en extra trygghet.

Certifierade och behöriga

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få nya branschinsikter.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ring oss på 0950-277 50 eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi använder Cookies för att göra innehållet mer personligt i framtida erbjudanden och sociala medier samt för att analysera trafik. Vi delar också information om din användning med våra partners inom sociala medier, annonsering och analys som kan kombinera det med annan information som du tillhandahåller till dem från din egen användning av deras tjänster. Du samtycker till dessa Cookies genom att fortsätta använda denna hemsida.

Ok